May 15, 2023

Pse Fijet Aptos janë një Domosdoshmëri për çdo Klinikë Estetike në vitin 2023


Nëse jeni një estetist që kërkoni të rrisni klinikën tuaj dhe të qëndroni në krye të trendeve të industrisë, atëherë fijet e Aptos janë bileta juaj për sukses.


Fijet Aptos nuk janë vetëm një trajtim tjetër; ato janë një hap transformues në mjekësinë estetike. Këto fije kanë bërë të mundur arritjen e rezultateve të nivelit kirurgjik pa procedura invazive.

Me mbi dy dekada inovacion të vazhdueshëm, Aptos qëndron në ballë të mjekësisë estetike, duke revolucionarizuar teknikat e lifting-ut të fytyrës dhe trupit, konturimit dhe rinimit.


Duke futur fijet e Aptos në klinikën tuaj, ju prekni një trend në rritje të shpejtë që po shëndërron industrinë e mjekësisë estetike në Kosovë.

Kërkesa e pacientëve është në rritje – vetëm në vitin 2022, mbi 1000 pacientë u trajtuan me Aptos dhe numrat për vitin 2023 duken edhe më premtues.

Fijet Aptos ofrojnë atë që dëshirojnë klientët tuaj: rezultate të menjëhershme, natyrale me kohë minimale rikuperimi.


Por Aptos është më shumë se thjesht një produkt. Është një ekosistem që ofron trajnime të gjera, burime edukative dhe mbështetje me vlerë të shtuar për praktikuesit në mbarë botën.

Duke u bërë një praktikues i certifikuar nga Aptos, ju bashkoheni me një komunitet prej mbi 10,000 mjekësh që kanë transformuar klinikat e tyre dhe rezultatet e pacientëve.


Shtimi i fijeve Aptos në shërbimet tuaja mund të rrisë ndjeshëm përfitimin e klinikës suaj. Me rezultate që zgjasin deri në dy vjet, ju do të siguroni kënaqësi të lartë të pacientit, duke nxitur besnikërinë dhe rikthimin e tyre.


Momenti për të vepruar është tani. Përfitoni nga ky trend në rritje, qëndroni përpara shumicës dhe ofroni klientëve tuaj shërbimin e jashtëzakonshëm që meritojnë. Bashkohuni me radhët e mjekëve që tashmë kanë transformuar klinikat e tyre me fijet Aptos.

Hermes Pharma Group është përfaqësues ekskluziv për Kosovë dhe njëkohësisht organizon trajnime të shpeshta, me mjekë ekspertë, për të gjithë të interesuarit.

More from the Blog

PRESS RELEASE
AUGUST 23, 2021

Pse Fijet Aptos janë një Domosdoshmëri për çdo Klinikë Estetike në vitin 2023

Nëse jeni një estetist që kërkoni të rrisni klinikën tuaj dhe të qëndroni në krye të trendeve të industrisë, atëherë fijet e Aptos janë bileta juaj për sukses.

Read More
PRESS RELEASE
AUGUST 23, 2021

Can I Get Toned Abs If I Have A Gastric Balloon?

Are you satisfied with your current weight loss progress? Are those pounds melting away, or have you reached a plateau? If so, you are not

Read More
PRESS RELEASE
AUGUST 23, 2021

Outcomes in thread lift for face, neck, and nose. A prospective chart review study with Aptos

Read the new article "Outcomes in thread lift for face, neck, and nose. A prospective chart review study with Aptos" by Samad Rezaee Khiabanloo MD.

Read More